Equips dinamitzadors

El Pla es troba en una primera fase d’autodiagnòstic. Per a això s’han engegat diferents equips de dinamització, entitats que han prestat servei a l’Ajuntament, que han realitzat activitats de tallers, jornades, comissions de seguiment, instal·lacions en l’espai públic, documentals audiovisuals, etc.

Amb els resultats obtinguts, l’àrea de participació i les entitats contractades han elaborat l’informe que presentem a continuació. En aquesta fase s’ha comptat amb la col·laboració d’entitats que conformen el teixit associatiu de la ciutat, i que són agents essencials del procés, tant pel capital social que representen com per la seua capacitat de mobilització.

També s’han fet tallers i mapatges administratius amb els tècnics, que s’han implicat de manera col·laborativa a participar-hi tot aportant el seu diagnòstic i les seues propostes de millora.

El pla s’ha desenvolupat sobre la base de quatre àmbits d’actuació principals interrelacionats entre ells:

  • La Dula ha estat l’encarregada de les activitats relacionades amb tallers de diagnòstic participatiu sobre necessitats socials.
  • SAGUNT reVIU ha fet aquelles relacionades amb la promoció econòmica, ocupació, innovació i comerç.
  • Pla Estel ha treballat les relacionades amb turisme, patrimoni cultural, industrial i natural i jornades obertes de participació ciutadana, mitjançant les quals s’ha treballat per generar un pla estratègic de millora del turisme al municipi.

Només hi ha que punjar en el logo corresponent.

pla_estel
SAGUNTreVIU
La Dula

VIDEOMATóN de SAGUNTreVIU al mercat de Sagunt

El dimecres, 20 de Gener a les 12h en el mercat municipal de Sagunt, l'equipo de SAGUNT reVIU instalarà el dispositiu VIDEOMATóN | Recorte de ideas. Una iniciativa del area…

Han participat

+ info

Subscriu-te

Subscriu-te

Vols estar al dia de tot lo relacionat amb la participació ciutadana a Sagunt? Apunta't!

T'has subscrit correctament.