Promoció econòmica - Ocupació

Un dels objectius principals del Departament de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Sagunt és millorar la competitivitat del teixit productiu de la ciutat. Per a això s’utilitzen actuacions de foment d’iniciatives empresarials, s’elaboren estudis i informes sobre l’economia local, es mantenen estretes relacions amb els agents econòmics i socials, es realitzen programes d’assessorament a emprenedores i emprenedors i es col·labora activament amb els actors locals per dinamitzar l’economia local.

  • Servei Municipal d’Orientació i assessorament a iniciatives empresarials

Impulsa les iniciatives empresarials i les idees generadores d’ocupació, proporcionant informació i assessorament bàsic a les promotores i promotors d’empreses, col·laborant en la realització dels plans d’empresa i orientant en la cerca d’ajudes per a l’engegada de les activitats.

  • Projecte MOLT (Millors oportunitats laborals per a totes i tots)

Projecte enquadrat en la Iniciativa Comunitària *EQUAL, dins de l’Eix I d’actuació: Millora de la Capacitat d’Inserció Professional. A aquest efecte, un ampli conjunt d’entitats socials (sindicals, empresarials i universitàries) i Ajuntaments de la comarca, col·laborem activament per reforçar la capacitat d’inserció laboral de les persones demandants d’ocupació que sofreixen dificultats d’incorporació o reincorporació al mercat de treball. Aquest projecte es mantindrà vigent fins a finals de l’any 2007.

  • Consorci per al Foment Econòmic del Camp de Morvedre (COFECAM)

La pràctica totalitat dels municipis de la comarca i nombrosos agents econòmics i socials (sindicals, empresarials, universitaris i financers) estan treballant de manera proactiva per impulsar la constitució d’aquest organisme les funcions del qual seran claus per a la vertebració del Camp de Morvedre en termes econòmics i socials. Des de la reformulació i impuls del Pla Estratègic del Camp de Morvedre, passant pel disseny i definició d’un Pacte Comarcal per l’Ocupació, fins a la presentació conjunta de projectes i iniciatives de desenvolupament, seran camps en els quals aquesta col·laboració comarcal pretén materialitzar-se.

Consell econòmic i social de Sagunt

Aquest òrgan assessor i consultiu, integrat per representants dels agents econòmics i socials de la ciutat i de l’Excm. Ajuntament de Sagunt, manté un funcionament estable i periòdic des de finals de l’any 2000.

Tècnic: Esteban Mérida

SAGUNTreVIU ha realitzat, de manera creativa, una radiografia de la realitat socio-econòmica de la nostra ciutat. Aquest projecte ha estat integrat dins del Pla Estratègic de Participació Ciutadana. Per llegir l’informe fer clic en la imatge.

VIDEOMATóN de SAGUNTreVIU al mercat de Sagunt

El dimecres, 20 de Gener a les 12h en el mercat municipal de Sagunt, l'equipo de SAGUNT reVIU instalarà el…

L’àrea de Participació Ciutadana de Sagunt arreplega les propostes veïnals per a revitalitzar l’economia de la ciutat.

II Jornada de participació

Al llarg d’aquest cap de setmana, SAGUNTreViu participarà en les activitats organitzades per les diverses organitzacions del municipi, realitzant entrevistes…

+ info

Subscriu-te

Subscriu-te

Vols estar al dia de tot lo relacionat amb la participació ciutadana a Sagunt? Apunta't!

T'has subscrit correctament.